Julia Roberts, protagonista unui triunghi amoros. Actriţa a renunţat la nunta cu un faimos actor în ultimul moment

28 aprilie 2020   News

Julia Roberts a devenit faimoasă pentru rolurile din filmele „Pretty Woman” şi „Runaway Bride”. Cititorii revistei People au desemnat-o cea mai frumoasă femeie de pe planetă de cinci ori. În ciuda măgulitorului titlu, actriţa nu a avut noroc şi în privinţa bărbaţilor. Roberts este căsătorită cu cameramanul Daniel Moder, de 51 de ani, din 2002, şi are trei copii, doi băieţi şi o fată.

Puţin sunt însă cei care ştiu că înainte de a-şi găsi liniştea,  Julia a avut o relaţie cu Kiefer Sutherland, cunoscut pentru rolul său din seria „24”. S-au cunoscut pe platourile de filmare pentru producţia „Flatliners”, în 1990, iar în luna august din acel an şi-au anunţat logodna. Ba mai mult,  aveau nunta fixată pe 14 iunie 1991, dar Julia a anulat-o cu doar trei zile înainte .

S-a zvonit că actriţa a recurs la acest gest după ce a aflat că era înşelată cu dansatoarea Amanda Rice. Sutherland a negat întreaga poveste. El a spus că a cunoscut-o pe Amanda la o partidă de biliard. Roberts şi-a luat însă rapid revanşa. În ziua în care trebuia să aibă loc căsătoria lor, Julia a plecat în  în Irlanda cu cel mai bun prieten al lui Kiefer, actorul Jason Patric.

Peste câţiva ani, Kiefer şi-a lăudat fosta logodnică pentru că a avut curajul să anuleze totul. “O felicit pe Julia pentru că a văzut chiar în ultima clipă cât de tineri şi naivi eram, chiar dacă episodul a fost unul dureros”, declara starul la acea vreme. El a adăugat că în acel moment i-a fost greu să gestioneze celebritatea de care se bucura actriţa. „Era, probabil, cea mai cunoscută femeie din lume, iar nunta care trebuia să fie ceva între noi doi a devenit ceva grandios”, a menţionat el.

Sutherland şi Patric au rămas prieteni şi au dai uitării triunghiul amoros în care au fost implicaţi.. „Ei au avut o relaţie care s-a încheiat, iar eu am fost cu ea o perioadă, dar totul s-a sfârşit. Amândoi au fost căsătoriţi de mai multe ori şi cred că sunt bine. Între noi nu au existat neînţelegeri, nici măcar atunci”, a spus Patric.

Julia s-a căsătorit apoi cu Lyle Lovett, 62 de ani, dar mariajul lor a durat doar doi ani. De asemenea, a mai avut  relaţii cu colegii Liam Neeson, Matthew Perry şi Dylan McDermott.

Mai multe