Julianne Hough s-a căsătorit! A strălucit în ziua nunţii!

10 iulie 2017   News

Zile fericite pentru starul din ”Grease”! Actriţa s-a căsătorit la sfârşitul săptămânii trecute cu iubitul ei, jucătorul de hockey Brooks Laich, în cadrul unei ceremonii organizate într-un cadru ca de poveste!

Julianne şi Brooks

După  aproape doi ani de logodnă, actriţa din ”Safe Heaven” a ajuns la altar la braţul logodnicului ei, Brooks Laich. Ceremonia a fost una restrânsă, aşa cum şi-a dorit chiar mireasa, printre invitaţi numărându-se doar prieteni apropiaţi, familia şi colegi de muncă de-ai celor doi.

Frumoasa mireasă a purtat în ziua cea mare o superbă rochie Marchesa, desenată special pentru ea, pe care a accesorizat-o cu bijuterii Lorraine Schwartz, în timp ce mirele a eptat cu un costum Brooks Brothers. Cei doi au debordat de fericire, iar fotografiile surprinse cu ei în ziua nunţii au împânzit reţelele de socializare.

❤️THE WEDDING ❤️ {?@JHoughBrasil } A post shared by NinaDobrev&JulianneHough (@ninadobrevjuliannehough) on Jul 9, 2017 at 10:19pm PDT

❤️THE WEDDING ❤️ {?@JHoughBrasil }

A post shared by NinaDobrev&JulianneHough (@ninadobrevjuliannehough) on Jul 9, 2017 at 10:19pm PDT

Vorbind anterior despre iubirea lor, Julianne declara că a fost „iubire la prima vedere”: ”A fost o nebunie. Vorbeam de ceva timp, dar nu ne întâlniserăm. Când ne-am văzut pentru prima dată, a fost ceva de genul ”OK, asta e tot!”. Cât despre planurile de nuntă, actriţa menţiona pe atunci că-şi doreşte ceva intim, fix aşa cum s-a şi întâmplat: „Cel mai bun ring de dans (n.r. e o dansatoare cunoscută), o muzică bună, şi câinii mei, Lexi şi Harley, alături de mine”.

OMG!! CONGRATSSS TO THIS FANTASTIC COUPLE Look at them, they are so damn beautiful ?????? A post shared by NinaDobrev&JulianneHough (@ninadobrevjuliannehough) on Jul 8, 2017 at 10:00pm PDT

OMG!! CONGRATSSS TO THIS FANTASTIC COUPLE Look at them, they are so damn beautiful ??????

A post shared by NinaDobrev&JulianneHough (@ninadobrevjuliannehough) on Jul 8, 2017 at 10:00pm PDT

Mai multe