Juratele Cate Blanchett şi Kristen Stewart au purtat negru dramatic la Cannes

9 mai 2018   News

Prima seară de gală a Festivalului de Film de la Cannes a fost aceea în care au strălucit actriţele incluse în juriul festivalului. Şi aici ne referim în special la Cate Blanchett, preşedinta juriului, Kristen Stewart şi franţuzoaica Léa Seydoux. 

Juriul festivalului

Dacă ultima a adoptat o rochie de seară albă, transparentă, cu inserţii argintii, primele două au ales elegantul negru pentru seara de deschidere a festivalului.

Cate şi cerceii ei spectaculoşi

Negru dramatic

Australianca de 48 de ani a purtat o rochie Armani dramatică, din dantelă neagră, cu spatele gol, rochie pe care a mai purtat-o şi în 2014, la gala Globurilor de Aur.

Mult mai tânăra Kristen Stewart, de 28 de ani, a ales şi ea o rochie neagră din tul, creaţie Chanel, completându-şi look-ul cu o coafură elaborată şi un machiaj smokey eyes.

Kristen Stewart în centrul imaginii

A purtat Chanel

Coafură elaborată

Chiar şi bijuteriile alese de actriţă au fost spectaculoase, şi anume o broşă cu diamante în formă de leu şi o brăţară tip şarpe.

Festivalul s-a deschis cu premiera filmului Everybody Knows, care îi are în distribuţie pe soţii Penélope Cruz şi Javier Bardem.

Foto: Getty Images

Mai multe