Justin Bieber are o iubită, oficial!

4 ianuarie 2016   News

Anul Nou i-a adus idolului puberilor americani o iubită oficială, pare-se. Pentru că postările cu ea au curs pe Instagram. Desigur, nu este o revelaţie feminină, pentru că zvonuri privind flirturile lor au mai existat şi acum un an. Dar acum, lucrurile stau ceva mai serios, căci Bieber s-a pozat sărutându-se pasional cu noua lui iubită, Hailey Baldwin.

Iată-i sărutându-se de petrecerea de Anul Nou!

Dacă nu vă amintiţi cine e, vă spunem că e un model din gaşca Gigi Hadid, Kendall Jenner & Co., dar mai important e că e fiica de 19 ani a actorului Stephen Baldwin, fratele mai puţin celebru al starului Alec Baldwin. În orice caz, cântăreţul de 21 de ani a făcut oficială relaţia prin fotografiile sale revelatoare şi... picante!

Cei doi tineri au celebrat Revelionul împreună

Noul cuplu oficial petrece şi-acum o vacanţătropicală de Anul Nou undeva în Anguilla, unde Justin Bieber şi-a luat şi familia pentru a petrece trecerea în 2016. Pe 1 ianuarie, au început să apară pozele cu cântăreţul îmbrăcat într-un costum alb, alături de frumoasa Hailey îmbrăcată cât se poate de sexy, stând pe o canapea. Bieber, cu ochii în decolteul ei...

Hailey a postat şi ea o fotografie cu iubitul ei celebru

Nu e prima oară când auzim de flirturile lor. În februarie anul trecut,  cei doi au fost surprinşi împreună, dar niciodată atât de intimi.

Mai multe