Justin Bieber i-a dat un pumn unui bărbat la Coachella. Ce s-a întâmplat?

16 aprilie 2018   News

S-a dus pregătit să se distreze, însă ziua nu s-a încheiat aşa cum a plănuit. Justin Bieber a intrat într-o altercaţie cu un bărbat la Coachella, dar totul a fost în numele binelui absolut.

Biebs s-a distrat cu prietenii la Coachella, dar a avut timp s-o facă şi pe eroul

Cine ar fi zis că Justin va folosi, într-o zi, violenţa într-un scop nobil? Ei bine, noi cu siguranţă nu, date fiind antecedentele lui cu paparazzi şi alţi indivizi care s-au plasat în faţa pumnilor lui. Dar de data aceasta a fost diferit. Artistul a fost eroul zilei, încercând să salveze o tânără domniţă. Acesta a intervenit între un bărbat şi o femeie, primul din ecuaţie încercând s-o stranguleze pe respectiva.

Văzând scena groazei, Biebs i-a strigat bărbatului să o elibereze pe femeie, însă când acesta nu s-a oprit, a intervenit şi a salvat situaţia. E drept, s-a folosit de pumni, dar la sfârşitul zilei a fost declarat erou. ”L-a lovit cu pumnii în faţă şi l-a pus la zid, ajutând-o pe femeie să se elibereze din strânsoare”, spune un martor.

Eroul zilei

Se pare că bărbatul în cauză era sub influenţa drogurilor, iar ulterior a urmărit, din răzbunare, un SUV, în care se presupunea că e Bieber. În cele din urmă, bărbatul a fost arestat de autorităţi, iar Biebs a putut să-şi continue nestingherit distracţia la Coachella.

foto: Instagram

Mai multe