Justin Bieber, oprit de poliţie. Iată ce bolid conduce şi pentru ce a primit amendă!

17 iulie 2017   News

Face ce face şi tot pe mâna poliţiei ajunge. E drept, nu s-a mai întâmplat din 2014 să ajungă în spatele gratiile, însă cea mai recentă ispravă a sa i-a adus o amendă pe măsură.

Cântăreţul a încălcat legea

Justin Bieber a fost oprit de poliţia din Beverly Hills, pe când se plimba la volanul noului său bolid de lux, un Mercedes G-Wagon. Acesta a fost tras pe dreapta de către un poliţist care l-a surprins pe celebrul artist folosind telefonul pe când conducea.

A fost tras pe dreapta de un poliţist

Din nefericire pentru el, faima nu l-a salvat şi a primit o amendă pentru folosirea telefonului în timpul condusului. Artistul în vârstă de 23 de ani a acceptat fără ”alte comentarii” amenda şi a promis s-o plătească cât mai repede cu putinţă. Paguba? 162 de dolari, adică o sumă infimă pentru celebrul cântăreţ.

A primit amendă

Amintim că acesta nu este primul incident în care Justin Bieber este implicat. În 2014, acesta a avut probleme cu legea după ce a participat la o cursă ilegală cu Lamborghini-ul său. La momentul arestării, Justin a picat alcooltestul, având Xanax şi marijuana în organism, şi a înjurat autorităţile, ceea ce i-a adus o şedere binemeritată într-o celulă. Ca să scape, Justin a plătit o amendă de 500 de dolari, a urmat un program de anger management şi câteva cursuri de legislaţie, şi a făcut o donaţie de 50.000 de dolari către organizaţia locală ”Our Kids”.

Mai multe