Justin Bieber şi-a înfuriat fanii la un concert. Au aruncat cu sticle în el pentru că nu a făcut asta!

14 iunie 2017   News

Weekend-ul trecut, Justin Bieber a urcat pe scena Festivalului muzical Summerburst. Din nefericire, încântarea fanilor de a-l vedea s-a transformat în scurt timp în furie atunci când s-au lovit de refuzul cântăreţului de a interpreta o anumită melodie.

Bieber a fost nevoit să se ferească de sticlele aruncate de fanii lui

În timpul recitalului său, din cadrul Festivalului muzical Summerburst, Justin Bieber a primit din partea unui fan rugămintea de a interpreta şi melodia ”Despacito”, pe care acesta o cântă alături de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, şi care de câteva săptămâni e hit mondial.

Culmea e că Justin Bieber a refuzat s-o cânte pe motiv că nu-i ştie versurile.”Nu pot interpreta Despacito. Nici măcar nu o ştiu”, le-a replicat acesta, sincer, stârnind totodată furia celor prezenţi la concert. La scurt timp, Bieber s-a trezit cu sticle aruncate pe scenă şi cu huiduieli din rândul fanilor care voiau cu ardoare să asculte hitul verii.

Vizibil iritat, Justin a reuşit, totuşi, să-şi păstreze şi calmul. ”Nu aruncaţi cu lucruri în mine, vă rog!”, a fost rugămintea cântăreţului după ce a s-a văzut nevoit să se ferească de sticlele aruncate pe scenă.

Cât despre melodia împricinată, Bieber s-a mai lovit o dată de rugămintea fanilor de a o interpreta. S-a întâmplat tot în timpul unui concert din cadrul turneului său, ”Purpose World Tour”, din luna mai, când acesta a interpretat melodia, însă cu versurile greşite. <<Nu ştiu cuvintele aşa că o să spun ”pocito”, „dorito” sau ”burrito”, ”bla, bla, bla”>>, le spunea acesta pe atunci.

Mai multe