Justin Bieber şi Hailey Baldwin au făcut repetiţia de dinainte de nuntă. Diseară, cei doi se căsătoresc religios

30 septembrie 2019   News

S-au căsătorit deja civil, dar asta nu este de ajuns.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin se pregătesc să meargă şi la altar, într-o ceremonie religioasă de nuntă, eveniment care va avea loc într-un orăşel din South Carolina, în seara acestei zile.

Ieri seară, Justin şi soţia sa au organizat un fel de repetiţie de nuntă, la care au participat 36 de apropiaţi, la un centru pentru banchete din Bluffton, acolo unde au ajuns cu ajutorul unor bărci.

Bieber, în vârstă de 25 de ani, şi Hailey, de 22, au fost surprinşi de fotografii Dailymail.co.uk pe când îşi făceau apariţia la petrecere, doamna Bieber arătând foarte sexy în rochia ei mini albă, accesorizată cu o pereche de sandale cu funde supradimensionate. 

Justin, în schimb, a fost o apariţie ceva mai casual în ţinuta lui alcătuită dintr-o pereche de pantaloni negri, un tricou polo alb şi mocasini. 

Cei doi s-au căsătorit, deja, la Primărie, pe 23 noiembrie 2018, însă au amânat petrecerea de nuntă din cauza stării mentale a artistului. Diseară, soţii Bieber urmează să-şi lege destinele în faţa lui Dumnezeu şi a unui număr de circa 200 de persoane.

Foto: Dailymail.co.uk

Mai multe