Justin Timberlake, extrem de fericit! Băiatul lui a spus prima oară ”tata”!

10 septembrie 2015   News

Cu toţii ştim de lupta acerbă dintre părinţi care se iveşte atunci când copilul lor începe să silabisească primele cuvinte. Mama sau tata? Care dintre aceste două cuvinte o să fie primul?

Aceasta este întrebarea care a stârnit „zâzanie” între Justin Timberlake şi soţia sa Jessica Biel, care acum cinci luni au devenit părinţii unui băieţel. Şi să nu credeţi că glumim, cântăreţul a mărturisit că a fost extrem de îndrâjit să-l facă pe micuţul Silas să pronunţe mai întâi ”tata”.

Justin a descris experienţa de a fi părinte ca ”cel mai uimitor lucru care i s-a putut întâmpla”. Iar faptul că micuţul Silas s-a lăsat convins să pronunţe mai înainte de toate ”dada”, l-a făcut pe Justin Timberlake să fie mai fericit ca niciodată.

Jovialul artist a fost prezent zilele trecute la emisiunea lui Jimmy Fallon, ocazie cu care a povestit cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit părinte, dar şi cum l-a învăţat pe Silas să spună mai întâi ”tata” . ”A fost un lucru egoist. Am avut un singur lucru în minte: să-l fac pe Silas să spună ”tata”, a mărturisit cântăreţul.

De asemenea, cântăreţul a oferit publicităţii două fotografii noi cu micuţul Silas, pe care, de altfel, încearcă să-l crească departe de ochii curioşi ai lumii. Cei trei locuiesc în reşedinţa lor din Big Sky, Montana.

Micuţul în vârstă de cinci luni poartă numele bunicului lui Justin, al cărui nume mijlociu era Silas.

Mai multe