Kanye West a lovit în faţă un puşti

14 ianuarie 2014   News

În ce scandaluri să mai intre Kanye West ca să mai atragă niţel atenţia? Într-unul în care doreşte a lăsa impresia de cavaler faţă de logodnica sa, Kim Kardashian, căci a lovit un tânăr de 18 ani, după ce acesta a numit-o pe starletă "amanta cioroilor".

În ce scandaluri să mai intre Kanye West ca să mai atragă niţel atenţia? Într-unul în care doreşte a lăsa impresia de cavaler faţă de logodnica sa, Kim Kardashian, căci a lovit un tânăr de 18 ani fără probleme, după ce acesta a numit-o pe starletă "amanta cioroilor".

Puştiul a început să facă remarci rasiste la adresa paparazzilor care o asaltau pe Kim, ieri, în Beverly Hills, în timp ce o ajuta să intre la adăpost de aceştia. Dar se pare că vedeta Playboy l-a mustrat pe acesta pentru limbajul murdar, iar tânărul i-a replicat că doar a încercat să o ajute şi să tacă din gură, numind-o amantă de cioroi: "Fuck you, bitch. Stupid shit." - a se înţelege...

Evident, rapperul l-a lovit din plin, imediat după ce a auzit jignirile aduse la adresa iubitei sale - care e şi mama copilului său, iar acum este investigat de poliţie, după ce victima l-a acuzat de vătămare corporală.

FOTO Instagram

Mai multe