Kanye West are fantezii cu surorile lui Kim Kardashian. Artistul a recunoscut că vrea să facă sex cu toate cumnatele lui!

13 august 2018   News

De-a lungul timpului, Kanye West a reuşit să stârnească tot felul de controverse cu declaraţiile pe care le face, dar şi cu versurile pe care le au piesele lui.

Săptămâna trecută, chiar de ziua cumnatei lui, Kylie Jenner, Kanye West a lansat o nouă melodie, „XTCY“, care a reuşit să atragă rapid atenţia întregii planete. Rapperul cântă, printre altele, despre fanteziile lui sexuale, afirmând că şi-ar dori să facă sex cu cele patru surori ale lui Kim Kardashian.

„Ai gânduri dubioase? / Eu am şi mai multe / Ai o cumnată cu care vrei să faci sex? / Eu am patru / Ai făcut prostii uitându-te la pozele lor / Doamne, ar trebui să fii internat / Nu, ar trebui să am o baie mai mare“, sunt versurile lui Kanye West care au făcut înconjurul lumii.

Chiar dacă a fost lansată iniţial doar pe iTunes, piesa a fost rapid postată de fani şi pe YouTube, iar imaginea care însoţeşte melodia este o fotografie postată recent pe Instagram de Kylie Jenner, în care apar toate surorile Kardashian-Jenner.

Mai multe