Kanye West, internat de urgenţă! Ce a păţit cântăreţul?

22 noiembrie 2016   News

Kim Kardashian a fost nevoită să se întoarcă de urgenţă în LA după ce a aflat că soţul ei a suferit o urgenţă medicală şi a fost internat în spital.

Vedeta de reality show se urcase, în cursul zilei de ieri, la bordul unui avion privat, pentru a participa la New York, o gală în onoarea răposatului ei tată, Robert Kardashian, însă planurile i-au fost date peste cap de soţul ei, care a avut o urgenţă medicală. Ce a păţit muzicianul?

“La ora 1.20, ofiţerii noştri au răspuns unui apel”, a declarat Kevin Maiberger, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Los Angeles. “Din ce informaţii am primit, am tras concluzia că era o urgenţă medicală şi nu una de natură poliţienească”, a conchis acesta.

Kanye a fost luat de acasă de către personalul departamentului de pompieri, după ce acesta a făcut o criză nervoasă care i-ar fi pus în pericol sănătatea şi propria viaţă de fapt.

“Kanye West a fot pus sub observaţie într-un spital din Los Angeles”, a confirmat şi NBC News.

Se pare că muzicianul şi-a intrerupt brusc concertul din Sacramento după numai trei melodii şi a început un discurs ciudat. După asemenea ieşire publică, Kanye şi-a anulat restul turneului Saint Pablo.

Cu puţin timp înainte de acest episod, West s-a luat de prietenii lui Jay Z şi Beyonce şi a vorbit despre sprijinul pe care îl oferă preşedintelui SUA, Donald Trump.

Mai multe