Kate Hudson vorbește despre relația cu Matthew McConaughey: ”Îl miroseam de la distanță!”

19 iulie 2024   News

Actorul este celebrul pentru faptul că refuză să se dea cu deodorant.

Cei doi sunt nu doar prieteni foarte buni și vechi, ci și doi actori care joacă foarte bine împreună. Printre cele mai cunoscute producții ale lor sunt ”Aurul nebunilor” și ”Cum să pierzi un tip în 10 zile”.

S-a zvonit că frumoasa și cocheta Kate Hudson l-ar fi tentat pe nonconformistul Matthew McConaughey cu ... un deodorant.

Actrița neagă și râde, scrie People.

Ea a negat că l-ar fi rugat vreodată pe co-star să poarte deodorant în filmul din 2008, într-un nou episod din „Watch What Happens Live with Andy Cohen”.

Ce chimie frumoasă au avut în filmul ”Aurul Nebunilor”.

Kate Hudson este foarte obișnuită cu mirosul natural al lui Matthew McConaughey.

Într-un episod din 17 iulie din Watch What Happens Live cu Andy Cohen, actrița și cântăreața în vârstă de 45 de ani a vorbit despre zvonurile care se vehiculează în legătură cu izul emanat de fostul ei coleg de filmări.

„A fost adevărată vechea legendă urbană că l-ai forțat pe Matthew McConaughey să poarte deodorant în timp ce filmați Aurul Nebunilor?” a întrebat gazda Andy Cohen, în timp ce a citit o întrebare trimisă de fani.

"Nu. El nu se dă cu deodorant – și apropo, nici eu,” a mărturisit senină Kate Hudson.

Totuși, ea a recunoscut că îl simțea pe actor „de la o poștă”, menționând că „s-au apropiat foarte mult” în timpul filmărilor.

”Suntem naturali”, e de părere actița, ”iar asta este foarte bine”.

McConaughey este celebru pentru opinia sa potrivit căreia nu vrea să-și mascheze mirosul personal cu unul chimic.

Când a apărut pe copertă din 2005 a PEOPLE cu titulatura de ”Cel mai sexy bărbat în viață”, el a dezvăluit la acea vreme că nu s-a atins de produse antiperspirante, deoarece un bărbat ar trebui să miroasă ca „un bărbat”.

El a adăugat că femeile din viața lui, inclusiv mama lui, nu s-au plâns de „mirosul lui natural”, deoarece este unic al lui.

Foto: Profimedia

Mai multe