Kate Middleton a apărut recent fără inelul de logodnă. Palatul Kensington a dezvăluit motivul

29 ianuarie 2020   News

Kate Middleton a apărut recent fără inelul de logodnă. Mulţi s-au întrebat care este motivul pentru care a renunţat la preţioasa bijuterie. 

Ducesa de Cambridge a vizitat recent Spitalul de copii Evelina din Londra. Viitoarea Regină a Marii Britanii a purtat o ţinută foarte elegantă, un sacou de culoare închisă, scurt, asortat cu o fustă de lungime medie din aceelaşi material. A fost foarte elegantă, iar părul l-a prins lejer, la spate. Dă mereu o lecţie de simplitate şi bun gust pentru tinerele şi doamnele de vârsta ei. 

La un moment, când a coborât din maşina care a adus-în în faţa spitalului, Kate Middleton s-a confruntat cu o mică problemă. Fusta ducesei s-a ridicat din cauza vântului. Imediat a pus mâna şi a evitat o întâmplare nefericită. Bineînţeles, cu zâmbetul pe buze, ea s-a amuzat.

Însă nu acest aspect a atras atenţia la apariţia ei, ci faptul că ducesa de Cambridge a apărut fără preţiosul inel de logodnă. Au apărut imediat suspiciuni. Se întâmplă ceva în mariajul ei cu Prinţul William? Palatul Kensington a explicat oficial pentru hellomagazine.com care e motivul pentru care ducesa s-a afişat fără bijuterie. 

Se pare că viitoarea regină şi-a dat toate accesoriile jos la vizita în spitalul Eveline din motive de igienă. Nu este pentru prima dată când procedează aşa, şi în 2018, la vizita dintr-un centru, a renunţat la bijuterii. 

Viitoarea Regină a Marii Britanii găteşte şi face singură cumpărăturile pentru familia ei!

Locuieşte într-un palat şi e căsătorită cu un prinţ în carne şi oase, însă faimoasa mămică a trei copii încearcă din răsputeri să trăiască cât mai normal. Iar asta include să meargă la cumpărături chiar ea şi să gătească cina pentru familia ei de fiecare dată când programul regal îi permite.

Angajamentele regale o ţin departe de casă şi de familie de multe ori, dar, atunci când timpul îi permite, Ducesa de Cambridge se comportă ca orice altă soţie sau mămică. Îi găteşte partenerului ei de viaţă mâncarea preferată şi dă câte o fugă la supermarketul local pentru aprovizionarea familiei cu cele necesare.

Mai multe