Kate Middleton, însărcinată în luna a şaptea: o scăpare inestetică

19 februarie 2015   News

Însărcinată în luna a şaptea, Kate Middleton nu renunţă încă la apariţiile ei publice, cu atât mai mult cu cât ducesa a fost criticată de supuşii britanici pentru... lenea ei, în sensul că participă la foarte puţine acţiuni publice, în comparaţie cu ceilalţi membri

Însărcinată în luna a şaptea, Kate Middleton nu renunţă încă la apariţiile ei publice, cu atât mai mult cu cât ducesa a fost criticată de supuşii britanici pentru... lenea ei, în sensul că participă la foarte puţine acţiuni publice, în comparaţie cu ceilalţi membri ai casei regale.

Însă acum Kate are o scuză, aşteaptă al doilea ei copil. Ieri, Kate Middleton a vizitat un centru pentru copii orfani din localitatea Smethwick, iar apariţia ei a creat vâlvă printre cei prezenţi la eveniment. Cu atât mai mult cu cât ducesa a fost o apariţie elegantă, într-o rochie de maternitate albastră, cu imprimeu vesel, şi cu părul prins în spate, într-o legătură cât se poate de şic.

Numai că stiliştii lui Kate n-au găsit cea mai bună soluţie de a ascunde firele de păr alb ale soţiei lui William, surprinzător de multe pentru vârsta ei, de doar 33 de ani. Cu toate acestea, e de înţeles că ducesa nu are voie să se vopsească, spre binele copilului pe care-l poartă în pântece, aşa că nimeni n-ar trebui să critice această scăpare inestetică.

Totuşi, sunt stilişti care susţin că această gafă nu-şi are rostul, deoarece vopseaua n-ar afecta fătul sau că există alte metode mai puţin intruzive, care ar putea fi folosite pentru a acoperi cosmetic firele de păr alb.

Mai multe