Kate Middleton, într-o formă de invidiat la şase săptămâni de la naştere. Vezi poze cu noua siluetă!

15 iunie 2015   News

Au trecut şase săptămâni de când Kate i-a dat naştere Prinţesei Charlotte, pe 2 mai, şi deja soţia lui William afişează o siluetă suplă şi tonifiată. E drept că acesta este privilegiul vieţii de prinţesă, de a avea timp pentru îngrijirea personală

Au trecut şase săptămâni de când Kate i-a dat naştere Prinţesei Charlotte, pe 2 mai, şi deja soţia lui William afişează o siluetă suplă şi tonifiată.

E drept că acesta este privilegiul vieţii de prinţesă, de a avea timp pentru îngrijirea personală, dar, chiar şi aşa, revenirea ducesei la silueta de dinainte de naştere, într-un timp atât de scurt, este incredibilă.

Ieri, ducesa în vârstă de 33 de ani şi-a etalat noua siluetă într-o pereche de jeanşi skinny şi o bluză mulată, în timp ce toţi ochii au fost pe jucăuşul Prinţ George, care va împlini doi ani în iulie. Cei doi, asortaţi în haine albastre, împreună cu bunicul Charles, au privit de pe margine un meci de polo în care au jucat William şi Harry, la Beaufort Polo Club din Gloucestershire.

Îmbrăcat destul de elegant, în pulovăraş, cămăşuţă şi pantaloni scurţi albaştri, George a fost plin de energie la evenimentul de duminică, jucându-se cu mama sa, alergând alături de ceilalţi copii şi făcând mutrişoare adorabile captate imediat de fotografii prezenţi la meciul de polo. Dar mai bine să lăsăm pozele să vorbească!

Foto: Getty Images

Mai multe