Kate Moss către Enrique Iglesias: "Lasă-mă dracului în pace!"

26 martie 2012   News

Atunci când atrăgătorul Enrique Iglesias îţi dedică o melodie, în mod normal te simţi flatată. Nu aşa a reacţionat însă şi Kate Moss, care a aruncat

Atunci când atrăgătorul Enrique Iglesias îţi dedică o melodie, în mod normal te simţi flatată. Nu aşa a reacţionat însă şi Kate Moss, care a aruncat cu bucăţi de pâine în direcţia artistului spaniol, după ce acesta a interpretat pentru ea o melodie, la o petrecere organizată în Mexic.

Cântăreţul spaniol a fost invitat să susţină un recital la aniversarea omului de afaceri britanic Philip Green. În timp ce interpreta cântecul "Hero", Enrique Iglesias i-a făcut o dedicaţie modelului britanic Kate Moss, invitată la rândul ei la acel eveniment.

"Lasă-mă dracului în pace!", i-a spus atunci Kate lui Enrique Iglesias. "Kate Moss. Am fost teribil de îndrăgostit de tine când eram copil. Fii amabilă. Aveam un poster cu tine în camera mea", i-a răspuns cântăreţul. Kate Moss a început atunci să arunce în direcţia artistului spaniol cu apă, bucăţi de pâine şi şerveţele, spre amuzamentul celor prezenţi la masa modelului britanic.

"Ei i s-a părut că era o situaţie teribil de amuzantă, pentru că el nu s-a aşteptat ca ea să reacţioneze în acel fel. A aruncat mai întâi câteva pahare cu apă spre el, iar apoi bucăţi de pâine şi şerveţele. Era amuzant şi toată lumea râdea", a declarat o sursă pentru Sunday Mirror. Din fericire, Enrique Iglesias are simţul umorului şi a început să râdă la rândul său, alături de ceilalţi invitaţi la petrecere.

Mai multe