Kate Moss, de la petrecăreaţa-notorie la sexy şi docila parteneră a Contelui Nikolai von Bismark. Aseară şi-a sărbătorit cei 45 de ani

16 ianuarie 2019   News

Au fost ani de plăceri vinovate: nopţi pierdute, consum de alcool şi substanţe interzise, sex şi infracţiuni. Însă, acum, la cei 45 de ani, avem ocazia să vedem o nouă versiunea a lui Kate Moss!

Una sănătoasă şi care se ţine departe de imoralităţi. Cel puţin asta vedem din fotografiile surprinse aseară, la China Tang din Dorchester, acolo unde Kate şi-a sărbătorit cei 45 de ani. Fostul supermodel a fost surprinsă părăsind locaţia exclusivistă la braţul iubitului ei, Contele Nikolai von Bismarck, perfect trează, binedispusă şi zâmbăreaţă.

Pesemne, Kate Moss a lăsat în urmă anii de nopţi pierdute prin cluburi, dezmăţ şi consum de substanţe interzise. Ea a găsit fericirea, şi totodată liniştea, în partenerul ei de viaţă, Contele Nikolai von Bismarck, de care este de nedespărţit. Şi, trebuie să recunoaştem, e într-o formă fiziă de invidiat. Kate se bucură la cei 45 de ani de o siluetă ca trasă prin inel, ca atunci când defila pe marile podiumuri.

Mai multe