Kate Moss, dezvăluire șocantă: Johnny Depp i-a oferit un colier cu diamante pe care îl ascunsese în fund

31 august 2022   News

Kate Moss și-a amintit de un moment pe care l-a împărtășit cu fostul ei iubit  Johnny Depp , când acesta a ascuns un colier cu diamante între fese și i-a spus să „arunce o privire”.

Și se spune mai spune că romantismul a murit.

Modelul a negat afirmațiile conform cărora acesta a împins-o pe scări în perioada relației lor.

Acum, vedeta și-a amintit cum i-a oferit Johnny, în vârstă de 59 de ani, primul ei colier cu diamante.

Kate, în vârstă de 48 de ani, a declarat pentru British Vogue: „Colierul cu diamante pe care mi l-a dat Johnny a fost primul pe care l-am avut vreodată. L-a scos din fund”. 

„Ieșeam la cină și a spus: <<Am ceva în fund, poți să te uiți>> și am spus „ce” … Am pus mâna pe pantalonii lui și am scos colierul acela cu diamante".

În mod clar, pungile pentru cadou sunt supraevaluate.

Cei doi s-au întâlnit în 1994, în timp ce se aflau la New York, și au avut o relație de lungă durată înainte de a se despărți în 1998.

Kate a apărut în timpul procesului pentru defăimare pe care actorul l-a pornit împotriva actriței din Aquaman, Amber Heard,  și a vorbit despre relația cu starul.

Ea a spus că zvonurile conform cărora Depp a împins-o pe scări în 1999 sunt nefondate. Vedeta a susținut în fața instanței că atunci când a părăsit camera de hotel a alunecat pe scări și s-a rănit la spate. „Nu m-a împins niciodată, nu mi-a dat cu piciorul  și nu m-a trântit pe scări”.

Diva nu a pretins niciodată că a fost abuzată de fostul ei iubit în timpul poveștii de dragoste pe care au trăit-o, dar a recunoscut că a plâns „ani” după despărțirea lor.

Se spune că cei doi s-au bucurat de o noapte împreună la Londra după mărturia ei.

Mai multe