Kate Winslet, în lacrimi! Actriţa din ”Titanic”, sfâşiată de durere la o înmormântare

31 octombrie 2018   News

Paparazzi au surprins-o pe Kate Winslet, actriţa din ”Titanic”, răpusă de durere la căpătâiul unei tinere mămici, care a pierdut lupta cu cancerul. Starul hollywoodian o ajutase pe aceasta să strângă bani pentru un tratament experimental.

Zilele trecute, Kate a participat, alături de soţul ei, la înmormântare Gemmei Nutall, o mamă care se luptase cu cancerul în timp ce era însărcinată. Actriţa se implicase în a strânge 300,000 de lire sterline pentru ca femeia să urmeze un tratament experimental imediat după ce aduce pe lume o fetiţă.

Din nefericire, faptul că a amânat tratamentul până ce fiica, Penelope, se va naşte, i-a adus moartea. Ea a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iniţial, iar, ulterior, celulele canceroase s-au răspândit la nivelul creierului şi-al plămânilor.

Moartea ei a fost deplânsă de sute de oameni, mişcaţi de sacrificiul femeii de a aduce pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. În imaginile obţinute de paparazzi, Kate Winslet apare în lacrimi, fiind sprijinită de soţul Ned Rocknroll.

Mai multe