Katie Holmes, o bombă sexy la 5 ani de la divorţul de Tom Cruise

10 septembrie 2017   News

Acum că a recăpătat controlul asupra vieţii ei, Katie Holmes a renăscut! În ultimii cinci ani, actriţa a dus o viaţă modestă, departe de lumina reflectoarelor, însă acum e pregătită să se întoarcă şi să demonstreze că încă mai are multe de spus în domeniul cinematografiei.

foto: Hepta

Weekendul trecut şi-au asumat relaţia, despre care se crede că datează încă din 2013-2014

Divorţul de Tom Cruise s-a pronunţat acum cinci ani, însă există o teorie conform căreia, până acum, Katie a fost tot sub ”jugul” lui. Chipurile, actorul a obligat-o să nu apară, timp de cinci ani, cu niciun bărbat în public, altfel ar pierde custodia micuţei Suri.

Nu a fost confirmată această teorie, însă ar fi o explicaţie bună pentru faptul că actriţa, care are o relaţie de patru ani cu actorul Jamie Foxx, nu s-a afişat niciodată în public cu un alt bărbat. Ei bine, weekendul trecut s-a întâmplat minunea, Katie şi-a asumat relaţia şi de atunci pare mai fericită ca oricând.

E pregătită să se întoarcă în atenţia publicului

Cu un zâmbet larg şi o schimbare binevenită de look, Katie pare o altă femeie. Una încrezătoare în forţele proprii şi dispusă să facă lucruri măreţe la Hollywood. Acum, actriţa s-a prezentat la New York Fashion, unde a schimbat două ţinute fantastice. Haideţi s-o vedem şi noi la aceste apariţii!

7 septembrie, la New York Fashion Week

7 septembrie. La un alt show din cadrul Săptămânei Modei de la New York

Mai multe