Katie Holmes, super șic în Chanel, din cap până în picioare. La ce eveniment a participat actrița

9 februarie 2024   News

Vedeta a avut parte de o reuniune cu o fostă colegă alături de care a jucat în Dawson’s Creek, la deschiderea unui magazin Chanel din New York.

Katie Holmes a mizat pe Chanel, unul din brandurile sale preferate. Joi, la New York, fosta soție a lui Tom Cruise a impresionat cu prezența sa diafană. Într-o ținută din cap până în picioare Chanel, Katie Holmes a îmbrăcat pantaloni negri și largi, o pereche de pantofi superbi negri, cu toc și vârf alb și rotunjit, un top deosebit de șic descheiat în partea de jos, care îi lăsa abdomenul la vedere și o coafură adorabilă, tinerească.

Șatena Katie Holmes a purtat o coadă împletită, pe o parte, care i-a conferit un aspect foarte tineresc.

Katie Holmes pare că a rămas prietenă cu colega ei din „Dawson’s Creek”, chiar și la 20 de ani de la difuzarea finalului popularului serial.

Vedeta de la Hollywood, care a jucat rolul lui Joey Potter, a fost văzută în timpul ultimei sale ieșiri la New York, participând la deschiderea noului magazin Chanel de pe Fifth Avenue, unde s-a revăzut cu Michelle Williams, cunoscută pentru rolul ei ca Jen Lindley.

Și în timp ce mulți vorbesc despre o reuniune a distribuției „Dawson’s Creek”, se pare că Katie Holmes nu este la fel de optimistă în legătură cu reluarea serialului.

Fanii serialului s-au arătat entuziasmați de revederea celor două vedete, Katie Holmes și Michelle Williams. Ambele dive au fost ravisante și drapate în negru.

Deși fanii producției speră la o revenire a serialului, se pare că Katie nu este sigură că se va întâmpla vreodată. „Au fost multe discuții de-a lungul anilor. Cu toții ne-a plăcut experiența”, a spus ea în timpul unui interviu la Cannes în 2023.

„Însă serialul pare că a intrat într-o capsulă a timpului. Ar fi ciudat să-l aliniem la vremurile astea. Acțiunea se întâmpla înaintea erei tehnologiei! Oamenii nu stăteau pe telefoane și pe rețelele de socializare, exista o inocență unică a personajelor. Asta cred că a și plăcut oamenilor. Nu cred că s-ar mai integra în decorul lumii de azi”, a spus cu convingere Katie Holmes.

Foto: Profimedia

Mai multe