Katy Perry le-a dat note foştilor parteneri de sex. Vezi ce-au spus aceştia!

14 iunie 2017   News

Să mai spună cineva că celebrităţile nu sunt generoase în detalii despre viaţa lor amoroasă! Katy Perry a dat jos zidul ruşinii şi i-a făcut pe plac prezentatorului James Corden în a le da note foştilor parteneri de sex. Culmea e că aceştia din urmă n-au reacţionat chiar bine la cele spuse de artistă!

John Mayer, Katy Perry, Orlando Bloom şi Diplo

Katy Perry a fost rugată să facă un clasament al celor mai buni amanţi din cei trei foşti ai săi: Orlando Bloom, Diplo şi John Mayer. Şi, după câteva clipe de fâstâceală, aceasta a declarat că ar face oricând sex cu oricare dintre ei şi că toţi sunt amanţi de luat în seamă, aşa că n-ar trebui să-i supere clasamentul.

Astfel, potrivit spuselor ei, John Mayer, cel cu care a avut o relaţie on-off timp de trei ani, este cel care a satisfăcut-o cel mai mult în pat. Următorul clasat a fost actorul Orlando Bloom, alături de care a stat un an, iar cel din urmă a fost Diplo, celebrul DJ cu care a avut o relaţie timp de câteva luni în 2014.

Amuzant este că faptul că Diplo n-a lăsat-o fără replică pe Katy Perry. Probabil, invidios că John Mayer şi Orlando au fost mai sus clasaţi decât el, acesta a postat pe Twitter câteva comentarii răutăcioase la adresa artistei. ”Nici măcar nu-mi amintesc să fi făcut sex!”, a fost primul comentariu public al acestuia. ”Am câştigat medalia de bronz la Olimpiada de sex”, a continuat el pe acelaşi ton.

Cât despre ceilalţi clasaţi, aceştia au preferat să păstreze liniştea în spaţiul public, însă suntem siguri că artista s-a trezit cu câteva mesaje şi din partea acestora.

Mai multe