Katy Perry, neglijată de logodnic

26 iunie 2010   News

Cântăreaţa a mărturisit că iubitul nu-i mai dă la fel de multă atenţie cum obişnuia, deoarece are altă prioritate: fotbalul. Katy Perry nu mai apucă să-şi petreacă timpul cu Russell Brand din cauza meciurilor zilnice de fotbal de la Campionatul Mondial. Cuplul a avut recent o zi liberă, pe care cântăreaţa dorea s-o petreacă împreună cu logodnicul ei.

Cântăreaţa a mărturisit că iubitul nu-i mai dă la fel de multă atenţie cum obişnuia, deoarece are altă prioritate: fotbalul.

Katy Perry nu mai apucă să-şi petreacă timpul cu Russell Brand din cauza meciurilor zilnice de fotbal de la Campionatul Mondial. Cuplul a avut recent o zi liberă, pe care cântăreaţa dorea s-o petreacă împreună cu logodnicul ei. Dar Brand, microbist înrăit, nu se putea dezlipi de televizor, pentru că exact în acea zi s-a nimerit să fie transmis meciul echipei Angliei cu cea a Sloveniei.

„E amuzant ce se întâmplă! Eram în sfârşit amândoi liberi, iar el a vrut să stea acasă, ca să poată vedea meciul. Aşadar, ne uitam amândoi la fotbal, dar eu îl tot tachinam: «Dragule, eu chiar vreau să ieşim în oraş». Iar el bombănea: «Dar meciul, meciul…» Şi într-un final m-am dus să mă culc.” Şi în afara confruntărilor de pe teren, Russell mai urmăreşte serile pe internet şi ultimele modificări în componenţa echipelor. „Fotbal, fotbal şi numai fotbal. Asta-i singura preocupare a bărbaţilor zilele astea!”, se plânge în continuare cântăreaţa.

Mai multe