Katy Perry şi John Mayer s-au despărţit…temporar

20 martie 2013   News

Nu ştim ce s-a întâmplat cu acest cuplu, dar cântăreaţa a decis să renunţe din nou la relaţia lor de 7 luni, fiind a treia despărţire care are loc între ei. Dar fanii să rămână calmi,

Nu ştim ce s-a întâmplat cu acest cuplu, dar cântăreaţa a decis să renunţe din nou la relaţia lor de 7 luni, fiind a treia despărţire care are loc între ei. Dar fanii să rămână calmi, e doar pentru o perioadă!

Motivul pare să fie timpul, amândoi dorindu-şi să se concentreze pe muncă. „E tristă situaţia. Ea a lăsat, totuşi, o portiţă deschisă. Amândoi vor să se ocupe mai mult de carieră“, a spus o sursă citată de Us Magazine. Cine s-ar fi gândit că artiştii vor recurge la o pauză de relaţie, după ce Katy Perry l-a prezentat deja pe iubitul ei, John, chiar şi părinţilor, iar o nuntă se întrevedea la orizont? Culmea e că despărţirea lor a ieşit la iveală fix când fostul soţ al artistei, Russell Brand, a glumit pe seama mariajului lor de un an, recunoscând că a fost instabil încă de la început. Dragostea, pentru Katy, pare un lucru cam complicat.

Mai multe