Katy Perry şi Orlando Bloom, victimele coronavirusului. Planurile celor doi au fost date peste cap!

6 martie 2020   News

Cam aşa s-ar putea numi Katy şi Orlando: cei doi şi-au amânat pentru a doua oară nunta, de data aceasta din cauza coronavirusului.

Din fericire, niciunul nu este bolnav. Dar măsurile sunt de prevenţie, dat fiind faptul că cei doi îşi programaseră nunta pentru această vară în Japonia. "Totul era pregătit să se întâmple în Japonia, cu 150 de invitaţi. Katy abia aştepta să păşească spre altar însărcinată", dezvăluie un apropiat al artistei care aşteaptă un copil cu Orlando Bloom. "Erau extaziaţi că lucrurile se legau. Şi totuşi, au decis să spună Stop, din cauza coronavirsului", a continuat aceeaşi sursă.

Ce-i drept, urmărind story-urile de pe Instagram ale artistei, era evident cât de mult aştepta nunta. Cel puţin în filmarea în care anunţa că este însărcinată. "Se vor întâmpla foarte multe în această vară. Nu doar voi naşte, la propriu, dar se va întâmpla şi ceva ce voi aşteptaţi de multă vreme", a spus Katy, referindu-se la nuntă. Actorul de 43 de ani a cerut-o în căsătorie pe cântăreaţa de 35 de ani într-un elicopter, chiar de Valentines Day anul trecut. E ceva timp de-atunci şi va mai trece, fiindcă acum le dă bătăi de cap coronavirus.

Foto: Instagram

Mai multe