Keanu Reeves şi Rob Lowe au împărţit aceeaşi iubită. Cine este această femeie fatală?

25 august 2020   News

În primul rând, trebuie să specificăm că aceasta este actuala soţie a fermecătorului Rob Lowe, acum în vârstă de 56 de ani.

Este vorba despre Sheryl Berkoff, femeia care este căsătorită cu Lowe încă din 1991 şi care i-a dăruit acestuia doi copii. Ei bine, această Sheryl, cu patru ani mai în vârstă decât Rob, este de profesie make-up artist şi designer de haine şi bijuterii.

Domnul şi doamna Lowe s-au întâlnit pentru prima dată la un blind date, în anul 1983, dar adevărata poveste a început mai târziu, când au lucrat împreună pe platourile filmului Bad Influence din 1990: ea era make-up artist, el actor. De-atunci, lucrurile au mers şnur pentru ei.

Cea care a dezvăluit lumii că nevasta lui Lowe s-a iubit cu Reeves a fost actriţa Gwyneth Paltrow, invitată într-un episod din podcast-ul lui Rob. Cu această ocazie, Gwyneth a avut numai lucruri bune de spus despre soţia cea cool a acestuia, printre care şi faptul că Sheryl a fost cea care a învăţat-o cum să facă sex oral.

În timpul acestei mărturisiri, lui Paltrow i-a scăpat şi faptul că Sheryl a avut o relaţie, în trecut, cu Keanu.

Când am întâlnit-o pe Sheryl, am devenit obsedată de ea. În primul rând, ea se vedea pe atunci cu Keanu Reeves, care era slăbiciunea mea în acele vremuri. Şi-apoi, era atât de cool!, a declarat actriţa.

Ce mică este lumea, nu-i aşa?

Mai multe