Keanu Reeves, un supererou al zilelor noastre, după ce a ajutat pasagerii dintr-un avion forţat să aterizeze de urgenţă

27 martie 2019   News

Dacă e să fii într-un avion care are probleme tehnice, măcar să fii alături de Keanu Reeves. Cel puţin asta susţin pasagerii unui avion comericial, de pe ruta San Francisco – Southern California, după ce aparatul de zbor a fost nevoit să facă o aterizare de urgenţă.

Potrivit unor internauţi, care se aflau la bordul avionului respectiv, Keanu Reeves a fost ca un supererou al zilelor noastre. Fiind forţat să aterizeze de urgenţă, avionul nu a ajuns la destinaţia iniţială, ci în Bakersfield, California. ”Sunt într-un avion cu Keanu Reeves. Este un tip foarte plăcut. A făcut fotografii, a vorbit despre cele mai recente proiecte ale lui cu doi însoţitori de zbor. Ne-am îmbarcat. A stat cu două scaune mai în faţă. Am adormit. Apoi, dintr-odată, avionul nostru a fost forţat să aterizeze în Bakersfield. Ne-au anunţat că trebuie să luăm un autobuz”, povesteşte, pe Twitter, un pasager.

Şi-n ciuda faptului că actorul ar fi putut oricând invoca servicii de VIP şi să părăsească numaidecât locaţia, el a rămas alături de pasageri şi a preferat alternativa oferită tuturor: mersul cu autobuzul.

#keanureeves - freebrianrea pic.twitter.com/l0RFvWQV3X — Keanuital (@Keanuital) 24 martie 2019

#keanureeves - freebrianrea pic.twitter.com/l0RFvWQV3X

Şi nu doar atât! Pe tot parcursul călătoriei, Keanu Reeves a transformat ceea ce părea a fi o experienţă neplăcută într-o experienţă de neuitat pentru colegii lui de zbor. Timp de două ore, el a povestit tuturor lucruri interesante despre oraşul Bakersfield, unde au fost nevoiţi să aterizeze, a cântat muzică country şi s-a pozat cu toţi cei din jur, complet străini lui. Iar la destinaţie, s-a oprit la restaurantul fast-food Carl`s Jr., de unde a plecat cu cartofi prăjiţi şi hamburger. Deloc pretenţios!

A reading from keanu ❤ #keanureeves pic.twitter.com/51V3J9gaZE — Keanu Reeves TheClub (@Keanu_TheClub) 24 martie 2019

A reading from keanu ❤

— Keanu Reeves TheClub (@Keanu_TheClub)

Mai multe