Keira Knightley vorbeşte pentru prima dată despre fiica sa! Iată cum o cheamă pe micuţă!

12 august 2015   News

Keira a realizat recent o şedinţă foto pentru revista Elle, ocazie cu care a vorbit şi despre fiica sa. Aşadar, actriţa a dezvăluit că fiica sa s-a născut într-adevăr în mai, şi că ea şi soţul său, James Righton, au decis ca pe fiica lor s-o cheme Edie.

Aceasta a mai povestit şi că viaţa sa s-a schimbat complet în ultimele luni şi că a învăţat numeroase lucruri, unul dintre ele fiind cum să-şi iubească trupul, chiar şi acum când acesta a căpătat o nouă formă.

Cert este că actriţa arată mai bine ca niciodată, dacă e să ne întrebaţi pe noi. Actriţa şi-a recăpătat destul de repede talia de viespe şi asta se vede şi-n fotografia de copertă a revistei Elle.

Keira a mărturisit că i-a fost destul de greu să facă faţă orelor nedormite, dar că experienţa de a-şi vedea fiica crescând pe zi ce trece a fost într-adevăr una deosebită.

În aceeaşi notă, joviala actriţă a povestit şi despre cum a fost nevoită să-şi petreacă ziua de naştere, fiind însărcinată în luna a opta. ”Eram însărcinată, nu am putut să beau alcool – adică, care e scopul să împlineşti 30 de ani dacă nu te poţi îmbăta? (...) Însă, soţul meu a transformat totul, a aranjat un prânz cu prietenii noştri la restaurantul meu preferat.”, a relatat amuzată actriţa despre cum şi-a petrecut ziua de naştere.

Mai multe