Kelly Osbourne și-a arătat burtica de gravidă în emisiunea realizată de Jada Pinkett-Smith

27 septembrie 2022   News

Fiica lui Sharon și a lui Ozzy Osbourne și-a mângâiat pântecul tot mai proeminent în timpul talk show-ului Red Table Talk.

La cei 37 de ani ai săi, nonconformista Kelly Osbourne trăiește bucuria maternității. Ea a anunțat în luna mai că este însărcinată, printr-o postare în care le arăta fanilor prima ecografie a fătului, în schimb s-a ferit să-și arate în lume noua siluetă. Nu și acum, când sarcina e tot mai evoluată și când, cu mândrie, și-a mângâiat burtica de gravidă în timpul talk show-ului Red Table Talk, realizat de actrița Jada Pinkett-Smith.

Totuși, fiica lui Sharon și a rockerului Ozzy Osbourne, cunoscuți la rândul lor pentru preferințele lor dark, nu a renunțat la negru nici în această perioadă, apărând într-un outfit all black la interviul realizat pentru Facebook Watch. Singura pată de culoare a rămas acel păr violet intens (deja o marcă personală), prins într-o coadă de cal.

Gazda emisiunii, soția actorului Will Smith, a întâmpinat-o cu entuziasm: "Vino aici, viitoare mămică!", a spus ea, în timp ce Kelly își purta cu eleganță sarcina și avea un zâmbet imens pe chip. Și, cu toate că nu a făcut niciun comentariu public referitor la cine este tatăl copilului ei, ea l-a etichetat în fotografie pe Sid Wilson, clăparul de la Slipknot - cel cu care a dezvăluit, într-o postare pe Instagram de Ziua Îndrăgostiților, că se întâlnește de ceva timp.

Sharon și Ozzy Osbourne de-abia așteaptă să-l țină în brațe pe bebelușul lui Kelly, acesta fiind primul ei copil, dar cel de-al cincilea nepot al cuplului rock, căci fratele mai mic al lui Kelly, Jack (36), a fost ceva mai „harnic“, în iulie născându-i-se cel de-al patrulea copil. Ultimul născut i-a fost dăruit de actuala lui logodnică, Aree Gearheart, în timp ce primii trei îi are cu Lisa Stelly, cu care a fost căsătorit din 2012 până în 2019.

FOTO: Profimedia

Mai multe