Kelly Rowland s-a măritat în secret!

13 mai 2014   News

Cântăreaţa, pe care o ştim cel mai bine din grupul Destiny Child “s-a căsătorit în secret” cu Tim Witherspoon, logodnicul şi managerul ei, săptămâna trecută.

Cântăreaţa, pe care o ştim cel mai bine din grupul Destiny Child “s-a căsătorit în secret” cu Tim Witherspoon, logodnicul şi managerul ei, săptămâna trecută.

Ceremonia a fost una discretă, departe de vizorul public, şi a avut loc în Costa Rica, vinerea trecută. Au fost prezenţi doar 30 de invitaţi, spun surse citate de Us Weekly, “ceremonia fiind una simplă şi scurtă”. Dovadă a nunţii secrete este şi fotografia pe care a postat-o Beyonce pe contul ei de Instagram, în care părea că poartă o rochie specială de domnişoară de onoare, accesorizată cu o pereche de cercei preţioşi, cu mesajul “Bună dimineaţa”, zâmbind larg camerei. La nuntă ar fi participat şi Solange Knowles, sora lui Bé.

Kelly Rowland a părut foarte fericită pe covorul roşu, la Gala de Primăvară American Ballet Theatre, luni, unde a purtat o rochie galbenă strălucitoare.

Despre logodna cu Tim Witherspoon, artista de 33 de ani a povestit cu Queen Latifah la emisiunea acesteia în decembrie anul trecut, unde a afişat inelul cu diamante pe care l-a primit. “Prima oară m-a cerut în căsătorie pe Skype, dar credeam că suntem prea departe unul de celălalt. Era cam târziu, mi-am amintit că amândoi ne uitam unul la celălalt fără să zic nimic, apoi m-a întrebat şi a fost uşor să spun da”, a spus ea.

Kelly Rowland a mai fost logodită cu starul de fotbal Roy Williams.

BOSSIP Exclusive: Kelly Rowland Weds Tim Witherspoon In Super Private Ceremony http://t.co/9wv0vXtQpH — Bossip (@Bossip) May 12, 2014

BOSSIP Exclusive: Kelly Rowland Weds Tim Witherspoon In Super Private Ceremony http://t.co/9wv0vXtQpH

— Bossip (@Bossip) May 12, 2014

Mai multe