Kendall Jenner a purtat cele mai transparente rochii. Fără lenjerie intimă la Cannes

14 mai 2018   News

Kendall Jenner a scos toate armele pentru a se face remarcată pe covorul roşu de la cea de-a 71- ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. A ales să defileze în cele mai extravagante rochii, fie că vorbim de premierea vreunui film sau de petrecerile de după ecranizări, modelul etalându-şi formele de invidiat.

Cu siguranţă a mizat pe creaţii care să lase la vedere aproape tot, căci membra familiei Kardashian-Jenner a renunţat la sutien la evenimentele organizare la Cannes, apărând de două ori cu sânii acoperiţi doar de un material transparent şi cu bikini la vedere.

Dacă la gala Chopard a reuşit să şocheze pe toată lumea într-o rochie extrem de scurtă şi de transparentă prin care s-a văzut tot, pe covorul roşu la ecranizarea filmului "Girls Of The Sun (Les Filles Du Soleil)" a marcat încă o apariţie sexy.

A pus imaginaţia pe jar după ce a îmbrăcat o rochie ca de prinţesă, din voal alb, cu volane. Şi pe lângă faptul că această creaţie Schiaparelli a fost una extravagantă, materialul transparent i-a lăsat din nou bustul la vedere, în toată spelndoarea. Cu siguranţă a fost cea mai dezbracată de la eveniment.

Foto: Getty Images

Mai multe