Kevin Spacey a început tratamentul. Actorul, fotografiat pentru prima dată de la izbucnirea scandalului

15 noiembrie 2017   News

De când a explodat scandalul Kevin Spacey, fostul star din House of Cards n-a mai fost de văzut în public. Au fost acele scuze faţă de actorul Anthony Rapp, cel care l-a acuzat pe Spacey de agresiune sexuală pe când avea 14 ani, şi recunoaşterea propriei sexualităţi, apoi nimic.

Kevin Spacey, în clinica din Arizona

E drept că reprezentanţii actorului au declarat că Spacey se va retrage din viaţa publică pentru a se evalua şi a căuta tratament şi iată că actorul tocmai asta a făcut.

Ei bine, actorul de 58 de ani a fost fotografiat pentru prima dată la o clinică de dezintoxicare din Arizona, după ce mai mult de 12 bărbaţi l-au acuzat de abuz seuxal sau de hărţuire, lucruri care s-au întâmplat în trecut.

Ei bine, la începutul lunii noiembrie, Spacey s-a internat în clinica de lux Meadows din localitatea Wickenberg, acolo unde se presupune că primeşte tratament pentru dependenţă de sex.

Cei internaţi în această clinică plătesc o taxă lunară de 36.000 de dolari. Ei bine, actorul a fost fotografiat weekendul trecut în grădina clinicii, Spacey purtând o ţinută confortabilă, sport, şi fiind fotografiat, la un moment dat, cu o saltea pentru yoga.

Acest tratament presupune şedinţe de consiliere, terapie de grup, yoga, călărie şi, mai ales, angajamentul de a nu face sex timp de opt săptămâni.

Mai multe