Kevin Spacey a scăpat de unele acuzaţii de agresiune sexuală! Robin Wright spune că actorul merită a doua şansă

5 septembrie 2018   News

Oamenii legii din Los Angeles au anunţat că actorii Kevin Spacey, Steven Seagal şi Anthony Anderson nu vor fi puşi sub acuzare în urma plângerilor depuse pe numele lor. Cei trei erau acuzaţi de hărţuire sexuală, însă au fost achitaţi.

Kevin Spacey şi Robin Wright

Din câte se pare, cazul în care era implicat Kevin Spacey data din anul 1992 şi persoana care îl acuza nu era minoră. Deoarece plângerea a fost făcută prea târziu, cazul a fost clasat, deoarece delictele s-au prescris.

Chiar dacă actorul Kevin Spacey a scăpat de dosarul din Los Angeles, el este acuzat în alte state de peste 30 de bărbaţi că i-a agresat sexual, iar acele cazuri rămân în continuare deschise, el putând fi oricând judecat şi pedepsit pentru faptele sale.

Recent, actriţa Robin Wright, colega de platou a lui Kevin Spacey din serialul „House of Cards“, a declarat că actorul merită a doua şansă, chiar dacă va fi găsit vinovat.

„Cred că fiecare om are abilitatea de a se îndrepta. În acest sens, la a doua şansă, sau cum vreţi să o numiţi. Absolut, cred în asta. Se numeşte dezvoltare. Nu am mai vorbit cu Kevin Spacey, dar va lua legătura cu mine când va fi pregătit, sunt sigură, cred că aşa ar trebui să fie“, a spus Robin Wright.

Mai multe