Kim Cattrall, starul din SATC, la 60 de ani!

22 august 2016   News

Ieri, actriţa ce i-a dat viaţă Samanthei Jones, în îndrăgitul serial ”Sex and the city”, a împlinit onorifica vârstă de 60 de ani. Kim Cattrall, căci acesta este numele ei real, şi-a petrecut ziua de naştere printr-o petrecere pe gustul ei şi le-a dat de veste şi fanilor internauţi.

Kim a împlinit ieri 60 de ani

Asemenea personajului jucat în SATC, Kim este o persoană energică, care se bucură de viaţă în fiecare moment. Ieri, de exemplu, aceasta a dat o petrecere, la care a invitat prieteni apropiaţi, şi-a petrecut până în zorii zilei.

Aşa şi-a sărbătorit ziua de naştere

De acolo a postat şi o fotografie în care apare dansând cu un tinerel. ”Am ajuns la 60 de ani şi-mi place la nebunie. Devine din ce în ce mai interesant.”, este descrierea energică pe care actriţa a postat-o alături de fotografia respectivă.

Aşa arată Kim la 18 ani de la primul sezon al serialului ”Sex and the City”.

Ziua ei de naştere a fost sărbătorită şi de colega ei, actriţa Sarah Jessica Parker, cu care se zvonea că nu se înţelege prea bine şi cu care, chipurile, nici n-ar fi vorbit în timpul filmărilor primei pelicule SATC (2008).

S-a zvonit că cele două nu au o relaţie foarte bună

Ei bine, SJP dezice aceste zvonuri şi i-a lăsat un mesaj chiar drăguţ pe contul de Instagram: ”La mulţi ani, frumuseţe! Îţi trimit toată dragostea şi toate gândurile bune cu ocazia unei noi aniversări. Semnat prietena şi ”sora” ta, SJ”.

În 2010, pe când promovau SATC 2

foto: Getty

Mai multe