Kim, cu posteriorul la vedere. Madonna, într-un costum de latex. Imagini de la petrecerea „Reginei muzicii pop”

6 martie 2018   News

După Premiile Oscar, o mulţime de vedete au organizat petreceri pentru a se distra alături de prietenii lor, iar printre invitaţii de seamă s-au numărat şi câştigătorii mult râvnitelor statuete aurii.

Madonna nu a ratat acest an, aşa că after party-ul organizat de ea i-a reunit pe mai mulţi actori cunoscuţi, reguizori, dar şi pe Kim Kardashian. Regina Muzicii Pop s-a străduit să organizeze o petrecere ca la carte pentru a-i impresiona pe invitaţii săi, aşa că cei prezenţi s-au distrat până în zori cu preparate culinare de 5 stele şi băuturi fine. Desigur, probabil că cea mai notabilă apariţie de la eveniment a fost cea a lui Kim Kardashian care a şocat cu o rochie cu un decupaj sexy.

De data aceasta a ales să poarte o rochie mulată, cu mânecă lungă şi guler, o rochie care însă a fost atât de decoltată pe spate încât i-a lăsat la vedere o bună parte din posterior. Diva s-a asigurat că toţi ochii vor fi aţintiţi asupra ei cu o asemenea ţinută proocatoare care i-a pus în valoare posteriorul bombat cu care vedeta tv se mândreşte de fiecare dată. Cu siguranţă că bomba sexy de 37 de ani le-a luat faţa celorlalte invitate de la party, printre care s-a numărat cântăreaţa Cardi B (25), Margot Robbie sau Greta Gerwig.

Dar nici gazda, Madonna (59), nu s-a lăsat mai prejos atunci când şi-a ales ţinuta. Diva pop a purtat un costum de latex provocator, cu cizme lungi şi mulate, o pereche de pantaloni extrem de scurţi şi un corset care îi făcea o talie de viespe. Madonna şi-a lăsat la vedere sânii într-un sutien semitransparent din dantelă, făcându-i concurenţă serioasă invitatei sale, Kim.

Iată câteva imagini  de la petrecerea de duminică noaptea!

Mai multe