Kim Kardashian a făcut publice pozele de arhivă. Cum arăta diva sexy în adolescenţă!

29 martie 2018   News

Acum este una dintre cele mai sexy femei din lume şi, cu siguranţă, o brunetă cu o popularitate şocantă. Kim Kardashian tinde spre perfecţiune, preocupată tot timpul de felul în care arată corpul ei, de felul în care se îmbracă, ce machiaj poartă sau cum îi stă părul şi chiar este deranjată atunci când fanii o acuză că face abuz de Photoshop.

Totuşi, în contradicţie cu imaginea ei de femeie perfectă, Kim scoate la iveală şi o serie de fotografii prăfuite, din arhiva personală, poze surprinse în copilărie şi adolescenţă. Pe atunci era naturală, fără operaţii estetice, machiaj sau haine fashion, iar transformarea sa de-a lungul anilor este într-adevăr şocantă.

I-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi de pe Snapchat, căci diva în vârstă de 37 de ani, mama a trei copii, a făcut publice fotografiile care nu o flatează deloc. Era doar o adolescenţă care nu-şi imagina vreodată că o să devină faimoasă în întreaga lume şi asta datorită unui sex-tape scăpat pe Internet, care a reprezentat rampa ei de lansare. În fotografii apar şi alte dive în perioada adolescenţei - este vorba de actriţa Nicole Richie şi de Sara Foster.

Foto: Snapchat

Mai multe