Kim Kardashian a împlinit 35 de ani. Cum a sărbătorit?

22 octombrie 2015   News

În ultimele zile a fost totul despre Lamar Odom, cumnatul înstrăinat al lui Kim Kardashian. Însă cum ieri Kim Kardashian a împlinit 35 de ani, familia s-a adunat pentru o sărbători pe starletă.

Având în vedere cele întâmplate în ultima vreme cu fostul soţ al lui Khloe Kardashian, Kim nu se aştepta ca cineva să fie dispus să-i sărbătorească ziua de naştere. Ei bine, soţul ei, rapperul Kanye West, nu a putut lăsa să treacă nesărbătorită o aşa zi specială şi a pus la cale o petrecere surpriză pentru soţia sa.

Aşadar, mare i-a fost surpriza lui Kim atunci când a ajuns la braţul soţului ei la Cinepolis Luxury Cinemas în Westlake Village, acolo unde o aşteptau foarte mulţi prieteni apropiaţi, dar şi familia ei. Marea absentă a serii a fost Khloe Kardashian, sora lui Kim care se afla la căpătâiul încă-soţului ei, Lamar Odom. Cu toate acestea, Khloe nu a ratat ocazia de a-i ura ”la mulţi ani” surorii sale printr-o postare pe Instagram.

Şi Kim Kardashian a ţinut să-i mulţumească soţului ei pentru frumoasa petrecere aniversare, mai ales că tematica a fost una de-a dreptul hazlie. După cum a povestit Kim, Kanye a pus la cale o petrecere la care toţi invitaţii au purtat câte o burtă falsă, pentru a empatiza mai mult cu Kim, care în ultima vreme s-a simţit destul de nesigură pe ea, având în vedere noile proporţii...

Mai multe