Kim Kardashian a licitat pentru o bijuterie care i-a aparţinut lui Jackie Kennedy

23 iunie 2017   News

Kim Kardashian se poate mândri acum cu faptul că este una dintre puţinele persoane din lume care deţin un obiect ce i-a aparţinut celebrei Jackie Kennedy.

Kim a licitat un obiect de-al lui Jackie Kennedy

Vedeta de reality-show a licitat, în secret, pentru o piesă de rezistenţă din garderoba celei mai iubite Primă Doamnă din istoria SUA. Şi este vorba de una extrem de costisitoare, pentru care Kim a băgat mâna în buzunar adânc.

Potrivit TMZ, Kim Kardashian a câştigat, în urma unei licitaţii, ceasul Cartier pe care Jackie Kennedy l-a dobândit cu doar câteva luni înainte ca JFK să fie asasinat. Ceasul poartă o gravură cu data 23 februarie 1963 şi a fost un cadou din partea cumnatului ei, Prinţul Stanislaw Radziwill.

Revenind la Kim, aceasta a plătit fabuloasa sumă de 379, 500 de dolari, deşi cea care l-a scos la licitaţie îl estimase la 120,000 de dolari. Ba mai mult de atât, vedeta a licitat şi pentru unul dintre tablourile lui Jackie, însă, nu a ieşit câştigătoare.

Ceasul licitat şi câştigat de Kim Kardashian

Culmea e că s-ar putea să nu avem ocazia de a o vedea pe Kim purtându-l, căci în urma jafului din Paris, aceasta preferă să nu-şi mai etaleze posesiunile.

foto: captură TMZ

Mai multe