Kim Kardashian a pozat cel mai sexy cu putinţă. A rămas fără lenjerie intimă în faţa aparatului de fotografiat

30 ianuarie 2018   News

Kim Kardashian pare să-şi aducă aminte cu drag de filmuleţul XXX care a făcut-o celebră, iar cele mai noi fotografii cu diva parcă ar fi desprinse dintr-o revistă pentru adulţi. Vedeta de televiziune în vârstă de 37 de ani a pornit o adevărată campanie de promovare a sa, una atipică, în care se expune în cele mai indecente ipostaze.

A devenit cunoscută tocmai pentru faptul că s-a dezbrăcat în diverse şedinţe foto, apoi şi-a lansat propriul show de televiziune care avea să-i aducă un succes răsunător. Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute femei din lume, Kim vrea să fie mereu în centrul atenţiei, cum altfel decât mândrindu-se cu formele sale de invidiat. Se jură că nu are operaţii estetice dar presa străină a titrat de multe ori că fundul său bombat şi abdomenul plat sunt lucrarea bisturiului.

La jumătatea lunii ianuarie Kim i-a urat bun venit pe lume celui de-al treilea copil al său, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat, ceea ce i-a permis să realizeze şi prima şedinţă foto imediat după venirea pe lume a copil, tocmai pentru că nu l-a purtat în pântece şi asta nu i-a dăunat siluetei. Cele mai noi fotografii înfăţişează o femeie fatală care s-a lăsat imortalizată în intimitatea propriului cămin şi cu puţine haine pe ea. Şi-a schimbat coafura, împletindu-şi părul în zeci de codiţe şi a renunţat la sutien pentru o fotografie în care nu lasă loc imaginaţiei. Diva şi-a expus bustul şi a împărtăşit cu prietenii de pe Instagram această fotografie care a strâns în doar 9 ore de la publicare peste 3 milioane şi jumătate de like-uri.

Cei 106 milioane de prieteni virtuali au avut ocazia să se delecteze cu o întreaga şedinţă foto sexy în care Kardashian apare în diferite ipostaze indecente, fără sutien, într-o pereche de bikini minusculi care îi lasă posteriorul la vedere sau într-o bluză transparentă. De altfel, ea nu este deloc străină de apariţiile nud sau topless, ba chiar cu o săptămână în urmă a fost surprinsă fără lenjerie intimă pe o plajă din Malibu.

Foto: Instagram

Mai multe