Kim Kardashian a recunoscut! Vedeta a făcut 5 operaţii după ce-a născut! Ce urme au lăsat sarcinile pe corpul ei?

14 decembrie 2019   News

Câştigă milioane de dolari din imaginea ei, expunându-şi neîncetat trupul în toată frumuseţea lui. Însă cele două sarcini ale divei de 39 de ani au lăsat urme asupra fizicului ei, iar aceste urme n-au putut fi înlăturate decât cu ajutorul unor intervenţii chirurgicale. 5 la număr!

Este mama a patru copii mici, doi dintre ei născuţi de ea şi ceilalţi doi, aduşi pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Iar cele două sarcini ale Reginei reality show-urilor au făcut numeroase “stricăciuni” pe trupul ei desăvârşit, motiv pentru care Kim a apelat la bisturiu.

Totuşi, nu din motive estetice s-a operat! Sau nu numai din motive estetice…

Diferenţa de kilograme din timpul sarcinii şi de după...

După cea de-a doua naştere “absolut îngrozitoare”, doctorii n-au mai fost de acord ca vedeta să mai rămână încă o dată gravidă şi să nască. Drept urmare, Kim a apelat la o mamă surogat atât pentru fetiţa ei Chicago (1), cât şi pentru fiul Psalm (7 luni).

“Când a fost însărcinată cu North, am avut preeclampsie, ceea ce presupune că organele interne ale mamei încep să cedeze. Singura metodă de-a scăpa de aşa ceva e să naşti. La 34 de luni şi jumătate, am intrat în naştere de urgenţă, mi-au indus ei naşterea. North era cu aproape şase săptămâni mai devreme de termen”, a povestit Kardashian. Însă problemele mamei au continuat şi după naştere, placenta nefiind eliminată: “Acesta este motivul pentru care femeile mor la naştere!”

“După ce s-a născut fiica mea, am continuat să-mi îngheţ ovulele. Am reuşit să rămân gravidă cu Saint, după care mi-au mai rămas doi embrioni. Am avut aceleaşi probleme, aceeaşi naştere îngrozitoare ca prima. După cea de-a doua naştere, am făcut cinci operaţii în numai un an şi jumătate, pentru a repara tot ceea ce fusese <stricat> pe dinăuntru. I-am întrebat atunci pe doctori dacă mai pot face copii şi mi-au spus că n-o să mai pună niciun embrion în mine, că ar fi malpractice dacă ar face aşa ceva”, a continuat Kim destăinuirile.

Înainte şi după ce-a devenit mamă

În ciuda eforturilor şi a suferinţei, Kim susţine că a meritat tot doar pentru a avea familia pe care o are acum. “Sunt atât de recunoscătoare pentru copiii mei, indiferent cum au ajuns lei a mine. Le sunt recunoscătoare şi surogatelor, sunt foarte recunoscătoare pentru familia mea. Am crescut într-o familie numeroasă, îmi place la nebunie să am multă lume în jurul meu. Aş face din nou acelaşi lucru doar pentru a putea avea copii, a meritat tot!”

foto - Profimedia, Instagram

Mai multe