Kim Kardashian, cu un decolteu imens la o petrecere mondenă. A purtat o rochie ţipătoare

9 mai 2018   News

La Met Gala a dat greş cu rochia foarte mulată, aurie, care nu s-a încadrat în tema evenimentului, dar la una dintre petrecerile de după Oscarul modei, Kim s-a asigurat că toată lumea o va admira.

Aşa că a ales o rochie într-o culoare ţipătoare, una care să-i scoată calităţile fizice în evidenţă. A arătat totul într-o creaţie de un galben vibrant, care făcea contrast cu pielea foarte bronzată a divei, mizând pe o rochie Vintage Versace.

A purtat cea mai sexy ţinută, cu un decolteu adânc şi foarte strânsă în talie, mulându-se pe fund şi lăsându-i picioarele la vedere. Kim a participat la petrecerea organizată de o revistă de fashion şi a vrut să-şi ia revanşa. În vârstă de 37 de ani, vedeta a vrut să fie cea mai excentrică prezenţă de la eveniment şi a reuşit acest lucru.

Corsetul decoltat i-a pus bustul generos în evidenţă şi i-a subliniat talia ca de viespe, iar fusta cu crăpătură i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate. Alături de ea au fost şi celelalte membre ale familiei, mama Kris Jenner şi surorile mai mici, Kylie şi Kendall Jenner, îmbrăcată pe măsura aşteptărilor. Însă niciuna nu a întrecut-o pe Kim.

Foto: Getty Images, Hepta

Mai multe