Kim Kardashian, goală la plajă. Toată lumea i-a văzut sânii!

24 ianuarie 2018   News

Bucuria de a deveni mamă pentru a treia oară a venit la pachet şi cu o mulţime de shootinguri foto sexy pentru Kim Kardashian. Cu o siluetă perfectă, Kim şi-a încântat fanii cu fotografii senzuale din aşternuturi în care apare acoperită parţial de un cearşaf, iar acum diva s-a expus în toată spendoarea la plajă.

Cele mai recent fotografii din shootingul pentru Calvin Klein.

Este cunoscută pentru îndrăzneala sa de a apărea în ipostaze provocatoare, dar cele mai noi fotografii de la o plajă din Malibu i-au lăsat cu gura căscată pe fani. Kim Kardashian nu a mai lăsat loc imaginaţiei şi s-a dezbrăcat pentru o şedinţă foto promiţătoare. Starleta în vârstă de 37 de ani a fost fotografiată într-o pereche de bikini nude care arătau de parcă nu ar fi purtat lenjerie intimă şi fără sutien, acoperită de o rochie transparentă. În timpul şedinţei foto realizată luni în Malibu, Kim a rămas în sânii goi, spre satisfacţia fanilor.

Foto: Captură DailyMail.co.uk

Bustul său proeminent a fost expus pe sub rochia transparentă, iar vedeta TV se simţea ca o zeiţă în briza oceanului, fotografiată chiar pe plajă. Cu părul blond pieptănat pe spate şi un make-up natural, Kim a fost acompaniată de câţiva stilişti  şi fotografi care i-au stat la dispoziţie.

Foto: Instagram, Captură DailyMail.co.uk

Mai multe