Kim Kardashian: greşeală vestimentară la Paris 

22 ianuarie 2014   News

Kim Kardashian nu poate apărea la un eveniment fără să fie sigură că ţinuta ei va face, apoi, furori. S-a întâmplat, ieri, la Paris, la prezentarea designerului Stephane Rolland din cadrul Paris Fashion Week. La braţul logodnicului ei, despre care nimeni nu ştie cum arată când zâmbeşte, Kim a

Kim Kardashian nu poate apărea la un eveniment fără să fie sigură că ţinuta ei va face, apoi, furori. S-a întâmplat, ieri, la Paris, la prezentarea designerului Stephane Rolland din cadrul Paris Fashion Week.

La braţul logodnicului ei, Kanye West, despre care nimeni nu ştie cum arată când zâmbeşte, Kim a apărut într-o salopetă argintie din mătase, cu o vedere generoasă la decolteu. La rândul lui, generos. Şi când spunem generos, vrem să spunem că cei prezenţi la evenimentul de modă au putut să-i vadă fără probleme culoarea sutienului.

Evident, starleta a avut grijă să-şi accesorizeze ţinuta glacială cu un colier impresionant cu diamante şi cu o pereche de sandale sexy. Interesant este că, de la un timp, vedeta pare să copieze mimica lui Kanye West, căci aceasta n-a schiţat niciun zâmbet în tot timpul apariţiei sale la Săptămâna Modei de la Paris.

Kanye and Kim leaving Le Maurice Hotel in Paris, France today pic.twitter.com/tmb9nVKVhH — Kardashianpedia Ж (@Kardashianpedia) January 21, 2014

Kanye and Kim leaving Le Maurice Hotel in Paris, France today pic.twitter.com/tmb9nVKVhH

— Kardashianpedia Ж (@Kardashianpedia) January 21, 2014

Foto: WENN, Instagram, Twitter

Mai multe