Kim Kardashian, într-o ţinută riscantă

1 august 2016   News

De când a scăpat de kilogramele nedorite, Kim umblă numai în fustiţe mini. Nu contează că fusta-i doar o palmă, starleta de 35 de ani se chinuie să intre ea, căci, na, are ce arăta acum!

Kim a purtat o rochie îndrăzneaţă, iar Kanye s-a împodobit mai ceva ca un brad de Crăciun

Ne dăm seama că soţia lui Kanye West scapă greu de năravuri. Cum a scăpăt de kilogramele în plus, Kim îşi şi etalează trupul sculptat în cele mai strâmte şi mici obiecte vestimentare. Ieri, de exemplu, starleta şi-a făcut apariţia în public la braţul soţului său, fanul ei nr.1, într-o ţinută kaki, ce-i lăsa la vedere decolteul generos, picioarele şi chiar mai mult de atât.

Cu un design îndrăzneţ, rochia, semnată evident de Kanye West, a dezvăluit, la un moment, mai mult decât îşi dorea, poate, Kim. Vorbim de-o privelişte generoasă asupra zonei intime a starletei, pe care, desigur, nu este prima dată când o vedem.

De fapt, trebuie să precizăm că am fost mai uimiţi văzându-i outfitul soţului, decât pe cel al lui Kim. Kanye purta o pereche de blugi, ”blindaţi” cu sute de mărgele. Mda, la soare ne putem uita, la Kanye ba...

foto: captură DailyMail

Mai multe