Kim Kardashian, într-un costum de baie minimalist! Ce s-a văzut în fotografiile surprinse de paparazzi?

21 septembrie 2017   News

La începutul verii trecute, paparazzi o surprindeau în toată splendoarea ei într-o escapadă într-un loc însorit. Pe atunci, fotografiile obţinute de paparazzi dezvăluiau că starleta e plină de celulită şi, prin urmare, departe de imaginea de femeie fatală. De atunci, însă, Kim a petrecut sute de ore în sala de fitness pentru a-şi recăpăta forma de odinioară.

Kim şi-a recăpătat formele de odinioară

Şi a reuşit, am zice noi! Căci paparazzi au surprins-o din nou la plajă, expunându-şi formele care au făcut-o celebră, în – poate – cel mai decupat costum de baie purtat de ea vreodată.

Kim (36) era însoţită de buna ei prietenă şi asistentă, Stephanie Shepherd, pe plaja din Malibu, când un paparazzo le-a dat de urmă şi le-a fotografiat în cele mai inedite ipostaze.

Kim, la fel de sexy ca atunci când s-a lansat

Kim purta cu această ocazie un costum de baie maro, deux-pieces, care-i lăsa la vedere trupul bine tonifiat. De data aceasta, fotografiile au arătat cât se poate de clar că starleta şi-a recăpătat formele de odinioară şi că toată acea grăsime acumulată pe timpul celor două sarcini e de domeniul trecutului. Voi ce spuneţi? E sexy Kim?

foto: Twitter

Mai multe