Kim Kardashian nu se oprește din slăbit. Vedeta este aproape de nerecunoscut, și-a pierdut formele voluptoase

3 august 2022   News

În ultimul an, Kim a trecut prin schimbări uriașe. Însă odată cu controversata apariție la Met Gala de la începutul lunii mai, antreprenoarea de succes și-a micșorat considerabil formele voluptoase.

În prezent, Kim este foarte slabă, posteriorul său proeminent este istorie, și tot de la seara Galei Met a rămas blondă.

Cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian este foarte implicată în business-ul său care merge incredibil de bine, este fondatoarea SKIMS, un brand de lenjerie intimă modelatoare, dar vinde și costume de baie.

Cam toate surorile Kardashian s-au îndreptat înspre afaceri profitabile, fiind avantajate de celebritatea de care se bucură.

La începutul lunii mai, Kim a stârnit uimire după ce a decis să apară îmbrăcată în rochia lui Marilyn Monroe. Contrar părerilor tuturor că diva anilor 60 era rotunjoară, ei bine Kardashian și-a dat seama că nu va intra în rochie dacă nu va începe o dietă drastică.

Și a făcut-o. La vremea respectivă, a anunțat că a slăbit 7 kilograme pentru a reuși să îmbrace rochia, chiar și așa, sunt voci care spun că nu a putut să tragă fermoarul, motiv pentru care și-a ținut o haină albă la spate în permanență. Ulterior, specialiștii au constatat că rochia a suferit daune și că în zona fermoarului materialul era vizibil rărit, mai ales că piesa vestimentară are 60 de ani.

Kim a mărturisit atunci fanilor ce dietă a ținut: low carb. Vedeta a renunțat complet la zaharuri, a consumat doar proteine și legume. Salate și carne, pește, ouă, brânzeturi degresate. Fără carbohidrați! În plus, a mers pe bandă cu o centură termică, care favorizează transpirația în zona taliei.

Se pare că diva a fost cucerită de această dietă și este foarte posibil s-o fi integrat-o ca stil de viață, căci Kim slăbește pe zi ce trece și este aproape de nerecunoscut. Iată cele mai recente fotografii postate de ea:

În plus, faptul că muncește mult și iubește intens pot fi încă două motive pe care le putem enumera ca factori ce o țin în formă.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe