Kim Kardashian s-a întors pe reţelele de socializare. Care a fost prima ei postare?

4 ianuarie 2017   News

După trei luni în care a stat departe de fanii internauţi, iată că starleta a decis să se întoarcă în social media. KK n-a mai postat nimic pe Instagram sau Twitter din luna octombrie, de când a fost jefuită în Paris, căci a dorit să-şi ţină viaţa privată departe de lumina reflectoarelor.

Kim a decis să se întoarcă pe reţelele de socializare

Acum, însă, regina Instagramului are de gând să-şi revendice titlul de cea mai urmărită vedetă din social media, iar pentru asta a apelat la artileria grea: frumoasa ei familie.

Da, prima postare a lui Kim de pe reţelele de socializare este o fotografie în care apare alături de soţul Kanye West şi de cei doi copii ai cuplului, fetiţa North West şi băieţelul Saint West.

Prima postare a lui KK după trei luni de pauză

După cum era de aşteptat, fanii care au aşteptat cu nerăbdare întoarcerea ei pe Instagram au răsplătit-o cu peste 3 milioane de like-uri şi în jur de 100.000 de comentarii.

Însă, chipurile, nu asta ar fi urmărit Kim, de fapt. Gurile rele spun că aceasta se dă peste cap pentru a anula zvonurile privind un divorţ între ea şi celebrul rapper. Kim vrea să-nchidă gura tuturor, motiv pentru care cu o zi în urmă a montat un filmuleţ cu momentele fericite trăite de ea şi soţul ei, pe care l-a urcat, ulterior, pe site-ul ei. Carevasăzică, lui Kim nu-i place să se zvonească că ea şi rapperul ar avea probleme în mariaj, aşa cum presupune de câteva luni, de când rapperul a avut căderea nervoasă, iar Kim a fost jefuită.

foto: Instagram, arhivă

Mai multe