Kim Kardashian s-a pozat goală puşcă. Imaginea cu care i-a şocat pe fani!

19 ianuarie 2018   News

Bucuria de a deveni mamă pentru a treia oară, de data aceasta cu ajutorul unei femei purtătoare, a făcut-o pe Kim Kardashian "să scape" pe Instagram o fotografie realizată în toiul nopţii în care apare goală puşcă.

Dacă până acum diva îşi încânta prietenii virtuali cu fotografii sexy de bună dimineaţa sau de noapte bună în care apărea în lenjerie intimă sau cu un decolteu generos, Kim le-a făcut fanilor noaptea mai frumoasă cu o ipostază nouă.

Este pentru prima dată când pozează goală la doar câteva zile de când i-a urat bun venit pe lume copilului său, pe vremea când era însărcinată cu North sau cu Saint neputând să-şi arăte goliciunea pentru că luase câteva kilograme în plus. Acum, Kim a devenit mamă fără ca trupul său sculptat să sufere modificări. În vârstă de 37 de ani, vedeta de televiziune a ales să încarce pe contul său de Instagram o fotografie în care apare complet dezbrăcată, cu sânii dezgoliţi şi bluraţi în Photoshop şi cu zona intimă acoperită suferficial de aşternuturile albe.

Kim arată incredibil de bine în acea fotografie şi nu este singura ipostază sexy în care apare pe Instagram. Vedeta a mai împărtăşit cu fanii o fotografie mai veche cu ea urcată pe capota unei maşini de lux, în lenjerie intimăfoarte sexy, dar şi fotografii cu decolteul său generos.

Foto: Instagram

Mai multe