Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a treia oară

17 ianuarie 2018   News

Fericire mare în familia Kardashian care a mai întâmpinat încă un membru. După o lungă aşteptare, Kim Kardashian şi Kanye West au devenit părinţi pentru a treia oară, de data aceasta cu ajutorul unei mame surogat.

Cuplul este în culmea fericirii după ce femeia care le-a purtat copilul  a dat naştere unei fetiţe sănătoase. Micuţa s-a născut pe 15 ianuarie la ora din America 12: 47 şi a cântărit la naştere 3,4 kilograme. Anunţul a fost făcut chiar de diva Kim prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul ei, intitulat: "Ea este aici! Suntem atât de bucuroşi!", dar încă nu a divulgat şi numele pe care îl va purta micuţa.

Kim şi-a început mesajul aşa: "Kanye şi cu mine suntem fericiţi să anunţăm venirea pe lume a bebeluşului nostru sănătos şi frumos. Suntem extrem de recunoscători mamei surogat care ne-a transformat visul în realitate, oferindu-ne cel mai mare dar pe care cineva îl putea primi. Le mulţumim medicilor şi asistentelor noastre minunate pentru îngrijirea lor specială. North şi Saint sunt nerăbdători să-şi cunoască sora. Cu dragoste, Kim Kardashian West."

Vedeta de televiziune şi soţul său, rapperul Kanye West, mai au împreună doi copii, pe fetiţa North în vârstă de 4 ani şi un băieţel, Saint, în vârstă de 2 ani, iar acum au putut deveni părinţii bebeluşului cu numărul 3 care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Potrivit presei străine, Kim Kardashian şi Kanye West i-au plătit  mamei surogat 75.000 de dolari pentru a-l purta în pântece pe cel de-al treilea copil al cuplului.

Foto: Arhiva OK!, Instagram

Mai multe